Universum

catering Uppsala
Catering Uppsala har de bästa maten restaurang Kocken och kallskänkan i Uppsala lagar.

 

                                Universum

Har du någonsin trott att alla våra önskemål går i uppfyllelse? Ja, ja, ALLA önskningar går i uppfyllelse. Det är en annan sak att många av oss formulerar våra önskningar felaktigt eller inte vill ha någonting alls. Nu ska catering Uppsala laga god mat åt oss allihopa. Hemmalagad kalops direkt till din dörr.

Reaktion

Jag förstår att din första reaktion på detta uttalande är att argumentera direkt. ”Det är inte sant, jag tänkte inte på olyckan, sjukdomen och jag förväntade mig inga problem alls. Jag har alltid drömt om lycka, hälsa, välbefinnande … ” Vill du beställa god mat för ett event dvs catering i Uppsala så har du kocken och kallskänkan i Fullerö. Catering Uppsala med god husmanskost.

Vara tankar catering 

I den här världen, oavsett om vi vill tro det eller inte, lever allt. Våra tankar lever också. Universum registrerar våra tankar som energiimpulser och följer strikt deras genomförande. Universum uppfyller våra önskningar och vi ”matar” det med vår kärlek. Det är ett strikt utbyte, och om en kedja kollapsar kollapsar den andra. Poängen är att universum inte förstår “ljud”, ord “ja” eller “nej”. För universum finns det inga känslomässiga begrepp “positivt” eller “negativt”, “rädsla” eller glädje “, det beror helt på hur mycket energi vi lägger i vår tanke. Det händer ofta att vi tänkte på något och blev rädda samtidigt. Rädslan var så stark och gav upphov till en så kraftig kraftöverföring av vår energi att trots att tanken bara blinkade i mitt huvud i en sekund hörde universum det som en ordning som inte kan ignoreras.

Tankens kraft

Tänk på hur du gör det. Till exempel tänker du ofta så här …

“Det är en svår tid, det är svårt att få ett bra jobb dessutom, det är svårt att spara till en lägenhet dessutom, och det är verkligen omöjligt att köpa en….” Och det finns klagomål dessutom om vårt felplacerade liv, vi skäller våra män, fruar, släktingar, allt runt är dåligt och inte som vi vill.

Universum kommer att göra åt dig vad du beställde, nämligen – “hård tid”, “svårt att få jobb”, “det är svårt att spara för en lägenhet”, “det är omöjligt att köpa en lägenhet”, kommer att närma sig dig “släktingar och makar som gör allt fel” och kommer att presentera på ett fat med ett blått “liv som misslyckades” uppfyllandet av önskningar genom tankens kraft.

Ditt eget program

Så du skapar själv ett program enligt vilket du själv kommer att leva.

Vad ska du göra för att förändra ditt liv till det bättre?

Vi hindras ofta av ordet ”om”, som lever i vårt förflutna, nu och som vi drar in i vår framtid. “…

Sluta! Tänk dig att detta “om” aldrig har hänt i ditt liv.

Svara dig själv ärligt på frågorna:

Vad vill du egentligen?

Vad får dig att leva i harmoni och lycka?

Om du hade en trollstav, vad skulle du göra för dig själv?

Föreställ dig din nya glada framtid.

Vad drömmer du om?

#universum #uppfylelse #lycka #glädje

Lämna ett svar

Till startsidan