Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Konto takeover!

Hej! Välkommen till min blogg och till mitt första helt egna inlägg.

Nu kanske ni är nyfikna på vem som är det nya ansiktet bakom detta kontot. Det är ingen mindre än jag, Mousomi Dey.

Jag är en person som är sjukt kreativ och som verkligen brinner för musik och skrift. Både att sjunga men också att skriva låtar och texter av alla möjliga slag. Speciellt texter om nära och kära men även om de fina och hemska runt omkring mig och i världen. Jag har skrivit så länge jag kan minnas men det var inte förrän jag var 19 år som intresset verkligen blossade upp då jag skrev min allra första officiella låt Moonlight och kort därefter släppte Not Our Happy Song. Just nu jobbar jag på ett album och kommer förhoppningsvis att släppa albumet så fort skolan lugnat ner sig, haha!

För tillfället bor jag i ett kollektiv och har lärt mig uppskatta känslan av att få möjligheten att träffa nya människor och ta del av deras tankesätt och se hur deras liv ser ut. I grunden kommer jag från en rätt trasslig bakgrund, där jag som barn fått bo i diverse familjehem, vilket ni bl.a. kommer att få läsa mer om framöver, så stay tuned!

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan