Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Om att bli ihågkommen

Jag har en bästa vän, han heter Ivar (det är vi på bilderna nedanför). Vi lärde känna varandra i förskolan och har haft kontakt under alla dessa år trots att båda flyttade till olika ställen väldigt tidigt (jag redan i åk 2). Ivar går just nu chokladskola i Schweiz men var nyligen här i Uppsala och hälsade på och nu när han åkt tillbaka till Schweiz så behöver han sitta i karantän en vecka innan han kan börja sin praktik. Vilket har gjort att vi fått väldigt mycket telefontid tillsammans (otroligt uppskattat haha!) Vi pratade om mitt nästa blogginlägg jag skulle lägga upp här, han sa “skriv något som gör att folk kommer ihåg dig”. Det påminde mig om Disneyfilmen Coco som jag tittade på för några månader sedan, om hur viktigt det kan vara att få bli ihågkommen efter vi gått bort.

Jag är en person som tror på återfödelse, att efter själen lämnat kroppen så vandrar den vidare på jorden i väntan på att få en ny kropp tilldelad sig. Att våra nära och kära som inte längre finns med oss kan se, höra och hjälpa oss på olika sätt från andra sidan. För dem finns mitt i bland oss och vakar över alla personer som fanns runt omkring under tiden dem levde. Anledningen till att jag tror på just efterlivet är för att jag själv är mottaglig för spiritualitet och har haft andliga upplevelser. Allt från att höra fotsteg, känna av energier och se skuggor, strul med elektronik till att faktiskt se en ande i fysisk form. Mina andliga upplevelser kommer jag att skriva mer om i ett annat inlägg.

Men angående det här med att bli ihågkommen. Vad innebär det? Varför känns det viktigt? Vad vill man egentligen att människor ska associera en med? Jag vill iallafall bli ihågkommen för att ha varit en kärleksfull person med ett gott hjärta, någon som gjort skillnad i människors liv. Som en person man alltid har kunnat räkna med när människor behövt det som mest. Någon som står upp för det hon tror på och som alltid skyddar sina nära och kära. Hur vill du bli ihågkommen?

 

 

 

 

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan