Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Till alla mammor

År 1908 firades mors dag i USA för första gången, det grundades av Anna Jarvis för att hon ville hylla alla mammor efter att hennes egen gick bort. Hon ansåg att ens mamma är en person som gjort mer för dig än någon annan och därför förtjänar de en egen dag att bli firade på och det håller jag helt med om!

Idag vill jag hylla alla mammor där ute som gör allt för sina barn, som lyfter upp dem när dem ramlat och torkar bort alla tårar när livet är hårt och svårt. Mammor som visar vägen och leder sina barn mot sina drömmar och mål. Mammor som finns där under det första heartbreaket med en stor famn och som man kan luta sig mot i vått och torrt. Som ibland är så pinsamma att man bara vill gömma sig under en kudde men som ändå har det största hjärtat av guld. Jag är så tacksam för alla er som alltid sätter era barns behov i första hand och verkligen kämpar för deras framtid och hälsa. Alla ni som fäller en tår när ni ser era barn lyckas med något dem kämpat mot och som är där och hejar på och pushar dem tills de uppnått det dem vill.

Ni är värda så sjukt mycket, för livet är tufft och ni har antagligen jättemycket att göra hela tiden för att allt bara rullar på. Jag förstår om det tar mycket av er då det inte alltid är guld och gröna skogar. Jag vill bara säga till dig som mamma att du är duktig. Du är så stark som håller ihop allting så gott du kan. Din familj, livet, jobbet och allt som pågår runt omkring dig. Du är en riktig hjälte, jag beundrar verkligen dig och allt du tar dig tiden att göra för andra människor trots att du egentligen kanske inte alltid har tid eller energi över till det. Glöm aldrig att ditt bästa alltid räknas och är bra nog. Du är tillräcklig även om det inte alltid blir som du har tänkt dig alla gånger. Tack för att just du finns.

 

Lämna ett svar

Till startsidan