Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nya produkter inför sommaren?

 

Sponsrat inlägg i samarbete med Campadre

 

Vad är inte bättre än stilrena produkter med sjukt bra funktion?

Idag har det varit 25 grader ute, det märks så tydligt att sommaren verkligen är här. Det är så härligt att kunna ta promenader i solen och njuta av livet. Det är sommarlov för mig nu och den här helgen har jag spenderat på landet i Vattholma. Det är så fridfullt och tyst här, som att man kan höra en nål falla, det känns så ovant när det väl är tyst för at hemma hör man oftast tv, röster och ljud utanför dörren. Det är så skönt med lite lugn och ro, stilla sinnet och själen med ljudet av naturen. Vi har även ätit gott och haft en otroligt härlig gemenskap.

Det jag tycker är det allra bästa med sommaren är att man får grilla, jag älskar kött och att äta gott. Därför tyckte jag att det var så kul när jag gick in på den här sidan för jag hittade en sjukt smidig liten grill som man kan ta med sig!

På Campadre  hittar du stilrena produkter till väldigt bra priser, det är till och med upp till 80% rabatt på exklusiva varumärken och om du handlar för över 400 kronor så är frakten fri. Dem har produkter inom både mode, livsstil, hem och inredning. Jag kikade in på sidan och hittade så superfina väskor samt den här as coola kolgrillen! Perfekt för sommardagar som dessa, när man bara vill äta något riktigt gott. Du bli enkelt och kostnadsfritt medlem på sidan och sen är du good to go, men skynda dig för de populäraste produkterna kan ta slut redan de första timmarna då kampanjerna startar redan vid sju på morgonen. Glöm inte heller att bjuda in vänner och bekanta till sidan för då får du 100 kronor extra att handla för, detta vill du inte missa!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan