Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Lycka till Ann!

Förra Torsdagen hade vi hejdå fika för Ann, hon ska flytta till en egen lägenhet i Borås och plugga till bibliotekarie.

När jag flyttade in i kollektivet från början i November förra året fick jag först komma på intervju och dem som bodde här då var Pia (hyresvärden), Frida och Ann. Men det var bara Pia hemma när jag kom för att kolla på lägenheten. Så jag fick ringa till Frida och Ann i efterhand för att se om vi kände en bra vibe mellan oss.

Mitt första intryck av Ann i telefon var att hon inte verkade vara så öppen som person och hennes energi genom telefonen verkade inte så mottaglig för att hitta det där klicket. Jag tror att jag la märket till det extra mycket då jag pratat med Frida precis innan och det gick så sjukt bra. Men jag och Ann har pratat om det där i efterhand och hon var väldigt stressad just den dagen så det var nog därför.

När jag väl flyttat in så var Ann i Göteborg hos sin pojkvän så jag fick inte möjligheten att träffa henne förrän flera veckor efteråt. Det som förvånade mig var att när jag såg henne så hade hon en helt annan utstrålning än vad jag hade föreställt mig att hon skulle ha. Då blev jag lite besviken på mig själv för att jag haft sådana fördomar. Det är faktiskt något jag försöker att tänka på ännu mer nu, att inte döma någon efter första intrycket.

Ann, unicorn tårta

Jag och Ann fann varandra väldigt snabbt och har haft både långa och djupa samtal under tidens gång, vi har kommit fram till att vi är väldigt lika tankemässigt och våra energier matchar väldigt bra. Hon är öppen,ärlig, rolig och hängiven vilket verkligen bevisar mitt första intryck fel. Jag tycker att det är fint hur man kan hitta nya vänner på det här sättet och jag hoppas att jag och Ann får möjligheten att vara vänner hela livet, för att hon är nog den mest genuina person jag någonsin träffat. Men nu bär det ut på nya äventyr för henne, så jag säger bara, lycka till Ann!

Frida,Mousomi,Jeanne;Ann

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan