Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Brevet till mitt framtida jag

Förra året skrev jag och en kompis brev till framtida oss som vi ska läsa igen om 5 år.

Är det inte jätteroligt att uppmuntra sig själv till att följa sina drömmar och mål? Men också framförallt att få en bild visuellt i huvudet av var man vill vara i framtiden, vad man vill sträva mot.

Jag tänkte dela med mig av brevet jag skrev till mig själv förra året och hoppas att ni kanske får lite inspiration att göra det själva en dag.

“Hej Mousomi!

Jag hoppas att du mår bra, att du växt som person och utmanat dig själv. Lärt dig att strunta i vad alla andra tycker och våga gå din egen väg. Jag hoppas att du just nu går socionomprogrammet och satsade järnet på att bli socialsekreterare. För att oavsett vad människor sagt under din uppväxt så har du rätt erfarenheter och extremt stor potential. Jag vet att du har haft det svårt men du har kämpat dig igenom allt och jag hoppas att du nu som nästan 27 år gammal har bearbetat allt du gått igenom. För att du förtjänar det bästa livet du någonsin kan få. Jag hoppas att du fortfarande vill bli familjehem och att du redan nu är kontaktfamilj. Ungdomarna behöver dig, svik dom inte.

Jag hoppas att du har tagit tillvara på din ungdomstid, att du festat, träffat nya kompisar, rest och upptäckt världen, upptäckt dig själv. Jag hoppas att du kan känna frid och lycka precis där du är i livet och att du känner dig nöjd med din tillvaro.

Kanske har du en flickvän och om du har det så hoppas jag att du behandlar henne som en gudinna, att du ger henne tillräckligt med uppmärksamhet men också space. Jag hoppas att du har ett liv utanför ditt förhållande och prioriterar dina vänner trotts att alla har sina egna liv nu. Man kan alltid skicka iväg ett sms, glöm inte det.

Men back to your girlfriend, visst är hon fin? Hörru, lova mig att ta henne på en romantisk dejt snart. Är hon blond som du alltid tänkt dig eller är hon brunett som du alltid har haft tidigare? Oavsett vad så kan jag tänka mig att hon är väldigt vacker. Och om du inte har en flickvän so don’t worry, den rätta kommer att komma i sinom tid. Haha hoea inte runt för mycket bara snygging!

Spara till en kontantinsats till den där 5:an du alltid velat ha för att de familjehemsplacerade ska kunna få egna rum. Om du är 27 så är det bara 3 år kvar till 30, få inte åldersnoja haha! Men jag tar upp det bara för att vid 30 kanske du kommer få barn med Ivar ju, grattis! Jag hoppas att han är kvar i ditt liv och jag hoppas även att Malin, My, Emma, Emelie, Robert och Natasha är kvar. Du behöver omge dig med människor som älskar dig. Jag hoppas att du hör av dig till Lovisa ibland trotts att hon är dålig på att höra av sig.

Jag hoppas att du kan finna färger i den svartvita vardagen, för hela ditt liv lyser så klart. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och glöm aldrig hur stark du är!

Puss & kram från 21 åriga Moshii”

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan