Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Drömtjejen

Den som ser på mig så jag känner mig vacker, den som rör vid mig så jag känner mig värdefull, den som lyssnar på mig så jag känner mig betydelsefull, som ser mig så att jag känner mig trygg. Hon får min hand och hela mitt hjärta.

Vi alla har nog en form av bild kring hur vi vill att vår drömpartner ska vara, se ut eller få oss att känna. Tanken av att ge sig själv till någon, känna alla känslor och bli oerhört sårbar kan vara otroligt skrämmande och läskig. Man har inte längre kontroll över framtiden, över vad som kommer att hända. Vad kan man förlora? Vad kan man vinna?

Jag fick en gång en dikt skriven till mig av en tjej. Den symboliserar kärlek enligt mig i en av de renaste och finaste former som finns. Eftersom words of affirmation är mitt främsta love language och djup är något jag beundrar samt att skrift talar till mig på en helt annan nivå så gick den rakt in i hjärtat när jag fick den.

When the sun goes down

and the moon rises

Your eyes still shine

the brightest.

 

When we are finally aligned

The stars will be filled

with pride

For they know the feeling of

two matching hearts beating.

 

Looking up to the night sky

It makes you wonder what

it would feel like to fly

It would be easy to go away

But it’s all because of her

She’s the reason you stay

Längtar inte vi alla efter den där ovillkorliga kärleken som får en att känna såhär som dikten beskriver?

Men hur ser drömmen egentligen ut? Hur vill man att den här partnern ska vara och få en att känna?

För mig så är min drömtjej någon som ser förbi allt jag inte är och älskar allt som har med mig att göra. Som accepterar mig fullt ut med mitt bagage och allt vad det innebär. Som alltid gör sitt bästa för mig, är respektfull och tar hänsyn till mina känslor. Som vågar vara sårbar inför mig, för att hon litar på att jag aldrig någonsin skulle göra något med intentionen att göra henne illa. Jag vill vara den som hon aldrig slutar skryta om framför sin familj och sina vänner. Jag vill ha en tjej som aldrig någonsin skulle tänka tanken att göra mig osäker eller säga något som får mig att tvivla på oss. Som gör allt i sin makt att få mig att känna att jag är mer än bra nog och som inte är rädd att anstränga sig för mig och visa hur mycket jag betyder för henne.

En tjej som ibland kan lägga sina egna känslor åt sidan, för att jag är det viktigaste i hennes liv och som aldrig ger upp på mig oavsett hur många hinder vi stöter på under vägens gång. Jag vill vara medveten om att ifall hon hade varit i ett rum med alla människor hon någonsin mött, så skulle jag vara den enda hon kollar efter. Jag hoppas att jag en dag får möjligheten att vara med någon vars källa till sina handlingar är kärlek och som vill ge av sig själv för att hon ser att jag är värd det, att jag är värd att kämpa för.

Min drömtjej är någon som aldrig någonsin slutar ha viljan att lära känna mig mer och mer för varje dag som går. En person som aldrig hade låtit mig gå till sängs ledsen och som alltid tröstar mig när jag behöver det. Som aldrig tröttnar på att diskutera djupa saker med mig och lyssnar på mina tankar och åsikter. Men som även kan sätta mig på plats ibland och uttrycka sina egna tankar och åsikter på ett sätt som gör att jag inte kan slita mig ifrån konversationen. Men inte bara lyssnar på mina tankar och åsikter, utan även mina känslor. En tjej som lyssnar med målet att förstå, kommunicera och känna empati. Inte för att försvara, attackera eller ge respons. Som hjälper mig att utmana mina rädslor, ger mig nya perspektiv, aldrig dömer mig och hjälper mig att växa som människa.

En person som delar allt med mig, från att jag är den första hon vill berätta allt för, till att jag är den människan hon vill dela sina livsdrömmar och mål med. Som får mig att känna mig behövd och som en viktig del i hennes liv. En person vars värderingar, livdrömmar och mål liknar mina såpass mycket att vi faktiskt kan bygga en kompatibel framtid tillsammans. Hon får min hand och hela mitt hjärta.

Lämna ett svar

Till startsidan