Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Klä sig som tv karaktärer?

Har det någonsin hänt dig att du tittat på en show och sett en karaktär ha på sig något riktigt snyggt?

Det känns som att det händer ganska ofta man tänker shit vilken snygg jacka, kjol, tröja eller klänning, men inte riktigt vet hur man ska gå tillväga för att hitta en likadan eller ett liknande plagg. Jag blev nyligen tipsad om en sida som jag vill dela med mig av till er för att jag tyckte att den var så himla bra. Det du gör är att gå in på WornOnTv och hitta det plagget dom hade på sig. Som till exempel den här outfiten som Veronica har på sig i Riverdale, det står både vad plaggen heter och vart dom går att köpa. Dem är till och med länkade nedanför så att du lätt kan klicka in och komma direkt till huvudsidan där dom säljs.

Jag kollade nyligen på The Devil Wears Prada, riktigt bra film i recommend! Jag tyckte att det var så intressant att se hur hennes stil förändrades under filmens gång. Men också det faktum att hon blir behandlad utefter hur hon ser ut blir så sjukt tydligt, speciellt när hon plötsligt får helt andra fördelar. För att vara på en arbetsplats där utseende faktiskt spelar roll pressar nog en ganska mycket. Jag tycker att en stil kan säga mycket om en person och ibland kan det vara svårt att hitta vad man själv faktiskt trivs i och inte följa strömmen. Men det som är viktigt att komma ihåg är att vad du än väljer att ha på dig och vad för stil du än tycker om så är du riktigt fin oavsett vad någon annan säger.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan