Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vill du också designa ett personligt mobilskal hos Fyndiq?

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq

Jag råkade tappa min mobil för ett tag sedan så den gick sönder, det resulterade i att så fort jag tar ut den ur laddaren så stänger den av sig. Därför har jag precis beställt en ny mobil, speciellt eftersom att jag har insett hur mycket svårare vardagen blir utan kommunikation och alla resurser en mobil faktiskt erbjuder. Man kan inte höra av sig och säga att man blir sen, köpa bussbiljett vid oplanerade bussresor, överföra pengar snabbt och smidigt när man är i behov av det, lägga in påminnelser i kalendern eller få kontakt med familj och vänner på samma sätt. Det gör dagarna mer trista och gråa, att inte få prata med dom jag älskar lika ofta som jag skulle vilja.

Därför valde jag att beställa en ny som jag kan ta med mig överallt när jag vill, vart jag vill. När man köper en mobil så kan man välja otroligt många tillbehör. Något jag brukar titta lite extra efter är det där snygga mobilskalet som passar till min telefon. När jag gick in på Fyndiq så var letandet efter det perfekta skalet äntligen över, hos Fyndiq kan du göra ett helt eget personligt mobilskal precis så som jag har gjort. Jag valde att ha en bild på mig och min storasyster för att hon är en stor inspiration i mitt liv och att få bära med mig ett så unikt skal gjort för just mig skulle betyda massor.

Nu kan du designa ditt alldeles egna skräddarsydda mobilskal, välj något som symboliserar något betydande för dig hos Fyndiq du också! Använd dina egna bilder, kartor från din favoritplats eller hundratals olika varianter av bakgrunder, emojis och fri text från Fyndiqs onsite designbibliotek. Elegant, rolig, personlig eller varför inte en present till någon du tycker om? Det finns många skal att välja på till hur många mobilmodeller som helst. Designa – granska – klicka hem. Kul, smidigt och till ett fantastiskt pris!

Lämna ett svar

Till startsidan