Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En del

Det finns personer med fint utseende, som har den mest tråkiga personligheten. Det finns människor med en fin personlighet som gör att dem uppfattas mer attraktiva av samhället än vad dem kanske skulle anses vara om man bara gick förbi dem på stan. Det finns människor som går mest på utseende men det finns också de som kan se människor för den dem är. Det finns människor som utnyttjar andra för att få de dem vill ha men det finns också de som bara ger utan att ta. Människor som vill världen väl och hjälper folk av alla möjliga skäl. Det är sådana som du, världen behöver fler av dig Matilda och du ska veta att jag beundrar hur otroligt genuin du är mot andra människor, hur du vill allas bästa och bara gör vad du kan med det du har. Bara en riktig hjälte agerar så och du är och förblir min hjälte till tidens slut.

Jag blir berörd när jag läser brevet som låg på det vita skrivbordet, det står inget namn underskrivet. Jag undrar vem det kan vara som givit mig detta fina brev. Kanske jag aldrig kommer att få reda på det eller kanske personen tillkännager sig en dag?

Det är en del av en berättelse jag började skriva på för ett tag sedan som jag jobbat på av och till. Jag har alltid älskat att skriva och uttrycker mig bäst i den formen. Det hela började när jag gick i sjuan då det var en dikttävling i skolan. Jag hade aldrig skrivit på det sättet tidigare och upptäckte verkligen min passion. När min dikt blev en av de tre som skulle få komma med i den stora diktboken. Personerna som anordnade dikttävlingen skulle trycka en sådan med de bästa dikterna från olika skolor. Jag gissar på att ni är nyfikna på vad lilla 13 åriga jag skrev för något. Det ska ni självklart få se.

Det är dig jag vill ha

det är dig jag älskar

jag kan inte komma ifrån min rädsla

för du brinner

som en gnista i skyn

– Mousumi Dey

Du kan börja läsa min novell på Wattpad här.

 

Lämna ett svar

Till startsidan