Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Göra saker för sin egen skull

Att utmana sig själv och våga växa som människa, gå utanför sin comfortzone.

Lever vi verkligen fullt ut för oss själva och göra saker som gör att vi mår bra? Detta är en fråga alla människor borde ställa sig. Lever jag verkligen det liv jag önskar eller lever jag det liv folk önskar för att livet ska bli bekvämare för dem.

Det är tyvärr så folk resonerar att de försöker bestämma över en för att deras egna liv ska vara bekvämare. Denna typ av människor bör man tacka nej till. Som vuxen person så ska man göra val här i livet.

I dag ska jag fika med några väninnor

Vi är en glad tjejgäng som brukar träffas med jämna mellanrum för att utbyta erfarenheter. En av oss brukar alltid bjuda resten av tjejerna och detta har vi som en tradition.

 

Lämna ett svar

Till startsidan