Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att se upp till sina syskon

Jag träffade min storebror Joydeep idag.

Vi fikade, gick på loppis och åt på restaurang. Sist jag träffade honom var för ett och ett halvt år sedan. Jag har länge känt att jag inte har någon riktig familj som verkligen får mig att känna att jag är viktig och behövd. Vilket jag också berättade för honom, idag insåg jag verkligen vikten av att känna sig sedd och hörd. Utstrålningen och energin när en själv fått sina sociala behov tillgodosedda är helt annorlunda. Det är en annan typ av värme både i ens energi, röst och utstrålning upplever jag.

Min storebror har alltid varit någon jag sett upp till, han jobbar som byggprojektledare, kung fu tränare och är läxhjälp på sidan av. Han drivs framåt av sina ambitioner utan att dränkas i dom och det är något jag betraktar som anmärkningsvärt då många ofta begränsar sig själva och vad dem hinner med och klarar av i vardagen.

Ödet ligger i mina händer, det är vad jag väljer att bygga upp som kommer finnas där i framtiden.

han fick mig att känna mig viktig och jag har en fördom om killar att man inte kan prata så djupt men han tänkte extra på att visa att jag betyder något för att han visste att jag känt mig så ensam.

Lämna ett svar

Till startsidan