När ditt företag växer kommer du behöva en redovisningskonsult

Hur är det att driva företag egentligen?

Själv driver jag företag och då märker jag många gånger att jag verkligen är i behov av både råd och rön för att detta ska gå ihop och att jag ska hinna med. Det händer att mina kunder både fakturera mig och jag fakturerar dem. Det kan då bli många fakturor fram och tillbaka så ibland vet jag inte in eller ut. Jag blir helt enkelt stressad av allt som sker dagligen i min verksamhet.

Jag kommer även också få en delägare och vi kommer då tillsammans byta namn på företaget. När detta sker vet vi ej ännu utan allt ligger i pipeline. Jag och min nya delägare talar väldigt ofta i telefon och vi är verkligen varandras pusselbitar. Vi har det roligt och vi tycker så lika i olika situationer som lite av handen och handske.

Växer ditt företag också såsom mitt gör för varje dag kan det faktiskt vara en mycket god idé att se över en ekonomichef interim som kan hålla reda på era fakturor och allt annat som en redovisningskonsult ska göra. Tro mig du kommer att spara mycket tid och din tid på jorden är också värdefull. Du behöver också göra annat i ditt företag och inte bara sitta och räkna löner eller skriva och ta emot fakturor. De har också en bra ekonomisk utbildning och kan göra allt för dig.

Ju fler personer du jobbar med desto mer fakturor kommer du ha att göra med. Till slut kan det bli så mycket fakturor att du kommer att behöva riktig hjälp. Även om du har en delägare så ska du söka hjälp. En delägare kanske är bra att bolla idéer med men inte lika bra på att ordna och hålla reda på alla fakturorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *