Hur lyckas du med en bra tjejkväll?

Jag som har jobbat mycket på olika event och konferenser vet hur man gör ett lyckad tjejkväll

Tex så ska du se till att bjuda in folk som trivs med varandra och inte blanda äpplen och päron. Det finns vissa som kan bjuda in vem som helst till nästan vad som helst. Är ni ett gäng tjejer så ta in folk som passar in i er mall redan från början. Det kan sedan vara svårt att hantera svåra människor om ni inte noga innan tar reda på vilka personer ni verkligen bjuder in.

Något att bjuda på är dessertvin med valnötter gifter sig väldigt bra.

Sichel Sauternes är en klassisk Sauternes som byder på moden ananas, mango, honung och aprikos i både doft och smak. Honung ger den lena smaken och ananas lite mer sötma. Mango ger en svag syrlighet som inte tar över helt och hållet. Kostar lite mer än de andra dessertvinerna nämligen 199 kr.

 

Jag brukar alltid bjuda in mina kvinnliga kusiner för de vet hur de ska bemöta mina vänner då vi mer eller mindre är uppväxta med varandra. Kan kännas märkligt att bara bjuda in dem man redan känner man jag vill ha säkra kort före det osäkra.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *