Vinprovning med Edward Blom

Edward Blom är en mycket känd gastronomisk expert och han har givit ut flera böcker.

Nu kan du gå vinprovningar med honom och få massor av tips på vad man kan göra med vin och kombination av mat. En sak med honom jag gärna vill dela med mig av är när han smälter ost och häller på allt möjligt som vin och alkohol i den. Sedan sitter han ned och smakar av och verkligen njuter av det.

Han kallar detta för baksmälleost dvs har man druckit mycket dagen innan och har enorm huvudvärk så kan detta vara ett botemedel. Oavsett vad Edward hittar på så ser allt så gott ut. Denna video så verkar han knappt planera utan tar vad han har och lägger in det i smälta osten. Har du ost hemma och lite dessertvin eller champagne så är det bara att sätta i gång. Det kommer bli bra resultat om vi ska tro Edward Blom som är expert på mat och smaker av olika slag.

 

En tanke om “Vinprovning med Edward Blom

  1. Preo Express säger:

    Preo Express är en ledande Flyttfirma Stockholm, etablerad år 2000. Vi är experter på både företagsflyttar och privatflyttar, och har en stark närvaro inom Stor-Stockholm.Vi erbjuder även flyttstädning i Stockholm till konkurrenskraftiga priser, samt magasinering i våra uppvärmda lokaler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *